marie-louise.reismee.nl

Halfway true

Op de helft?! Jahoor je gelooft het niet, maar de eerste helft zit erop. Maar die andere helft zal niet zo lang meer duren want het is alleen nog Feb, Mrt, April, Mei en Juni. En als het goed is wordt het steeds warmer, dus niet van die sombere regenachtige dagen waar Engeland toch al bekend om staat.
Genoeg onzin uitgekraamd, op naar het echte werk.. Have fun!

Wat was het toch even weer lekker om voet aan het vaste land te zettenXD. Na twee weken thuis te zijn, maar ook weer niet. Doordat ik veel afspraken had met vrienden, VG. De Brouwers maar ook met de tandarts, fysiotherapeut, dokter en het allerbelangrijkste de kapper... En natuurlijk m'n verjaardag al een beetje gevierd. Voel ik me weer thuis op het eiland...

Na anderhalve week rond te reizen op de College, heb ik Ross zijn kamer weer mijn eigendom gemaakt. Zo hebben er een paar roze accessoires (hoe kan het ook anders) zijn plek gevonden.
Jaja, ik weet het: overbodige info. Dat rond reizen op de College is natuurlijk interessanter. Dit kwam doordat Ross zijn kamer niet uit wilde voor die ene week dat hij nog thuis was. Dus een aantal dagen in een van the boys rooms geslapen. Maar die kwamen op dinsdagochtend weer terug. Ik weer die kamer weer uit op maandag. Waar is het volgende station zul je denken?! Dat station was at the Mullins house. Het was hier allemaal wel bekend, kom hier zo vaak over de vloerXD. Na ruim één week met Simon onder 1 dak te slapen, kwam daar ook weer een einde aan. Ik moet zeggen dat het wel super gezellig was bij the Mullins, maar in m'n bedje heb ik wel gemist hoor^^. Dat herinrichten van mijn kamer heeft wel een week geduurd hoor. Je leest het goed hoor één week! Zes koffers/tassen heb je niet zo snel uitgepakt en een plek gegeven. Dat is een denk werk hoor, al m'n schoenen ( paar) moet allemaal een plekje hebben. Maar ook logisch, hetzelfde met de kleding. Het gevolg daarvan is wel dat je ook wat hebt.
Jeetje, ik dwaal wel weer af...

Dinsdagavond de 17de January hebben we weer iets goed gedaan voor de samenleving. Ik heb bloed gedoneerd, hoera!! Ik moet daarvoor wel een heel lang uur wachten, maar dan heb je ook wat haha. Heb 1pint aan bloed gedoneerd. Dat staat ongeveer gelijk aan 470mL. Helaas is het nadeel ervan, wat vooraf ook wordt gezegd dat je een blauwe plek kunt krijgen. Nouja boeien dacht ik. Nu heb ik iets van wat hebben ze me aangedaan. Ik heb gewoon meer als een week m'n arm niet kunnen gebruiken omdat die zoveel pijn deed. Lekker handig ook... zoals ik al zij je moet er wat voorover hebben.
De rest van de week lekker gewerkt, maar ook veel bijverdiend. Dit door op te passen in de buurt. Na het werken meteen door om op te passen, daar genieten van de rust en slapend rijk wordenXD. Totaal niets mis mee. Alleen je ligt pas laat in je bed...

De daarop komende dinsdag ben ik naar LMH geweest. Even gezellig met Alison tea gedronken, maar wel op z'n Engels dus met melk. Tuurlijk niet alleen tea gedronken, ook lekker gebabbeld. Daarna hebben we nog even de tuinen van LMH bekeken, die er erg mooi uitzien. Ook nog even in de verte de school van Emma Watson (Hermelien) gezien. Helaas na de gezelligheid kwam ook weer een einde, ik moest weer gaan werken en moest weer gaan studeren. LMH staat voor Lady Margaret Hall, wat natuurlijk een universiteit is.
Wat waren de meiden toch druk die dag... mama had verteld dat er een verrassing was voor hun als ze zich goed zouden gedragen. Katinka en Leila gedroegen zich voorbeeldig, zo dus verrassing kon door gaan. Papa was een aantal weken bezig met een play, dus mochten de girls and I naar de dress rehearsal off 'The Madness of George III'! Dit was zo ontiegelijk goed gespeeld... Kijk dat is gewoon geluk hebben dat ik bij een drama docent werk. Ik kan naar alle musicals van the college. Niet alleen ik, maar ook de meiden waren weg van het stuk. Daarom had papa een verrassing voor ons alle drie. Jahoor, we mochten nog een keer. Ditmaal was het een echt optreden, de zaal was helemaal gevuld met mensen. Alleen het geniaalste vond ik toch wel dat wij de BESTE plaatse hadden van het hele theater.. Voor de mensen die graag um ook een keer willen zien, het kan als ik weer voeten heb gezet op het vaste land.
Zoals je begrijpt was het deze week weer volle bak oppassen, maar erg leuk oppassen. Gelukkig kreeg ik een lang weekend vrij zodat ik weer even op adem kon komen.. nouja op adem komen! Zaterdag de hele dag met Ingrid wezen shoppen en Zondag konden weer korfballen. Ik weet niet wat het met me doet, maar daarna voel ik me zo fijn!!!

Met 'Wil je niet nog 1 nacht' op m'n oortjes aan en net terug van een gezellig korfball training. De laatste hand leggen aan het blogje. Schiet me te binnen dat ik eigenlijk moet gaan slapen/uitrusten want zondag is het tijd voor 2 wedstrijden. Ik moet/mag namelijk voor het 1ste en het 2de spelen #helemaal blij!!!!

De Groeten Uit Radley... en voor de mensen uit het zuiden een GEZELLIG CARNAVAL!!!

xxx