marie-louise.reismee.nl

Second week

Hi everyone!!!

De tweede week zit er al weer op. Het gaat hier allemaal zo snel, het lijkt wel of ik hier al weken zit. Het voelt nu ook als een thuis voor mij. De Families zijn echt geweldig. Als ik vragen heb kan ik ze altijd stellen. George en Emi-Lou helpen me graag. George vertelde me laats, dat als hij naar z'n werk gaat, dat hij dat met een gerust hart kan doen. Want hij weet dat ik kom, als de kinderen thuis komen uit school. John en Hazel zijn geweldige mensen die me graag als gast behandelen, en dat ben ik totaal niet! Hazel begint het erg fijn te vinden als ik haar help met de afwas of iets dergelijks. Er is nog een vrouw in de huis naast vier andere mannen. Al moeten zij er nog soms aan wennen dat ik er ben.... maar dat komt allemaal wel goed.

Met de kinderen gaat het ook allemaal goed. Katinka doet nog al graag, als ze uit school komt, scoubidou met me. Maar vindt het ook leuk om samen iets creatief te doen (tekenen, knutselen). Ik moet zeggen dat ik dat nu ook leuk begin te vinden dat creatieve. Leila is een meisje dat wel van tekenen houd, maar dat is maar voor even. Zij is meer van het ravotten en kietelen. Daarom komt ze mij ook altijd uit dagen, ook al weet ze dat ik dat niet altijd kan. Boaz daar in tegen kan soms heel raar zijn. De ene keer wil hij mij niet zien en de andere keer wil hij alles met mij doen.

Deze week was een drukke week. Ben namelijk met EEN vriend (Simon) en nog wat vrienden van hem wezen uit eten. Wat er erg gezellig was, we hebben in die pizzaria de grootste rol gehad. Daarna had hij me terug naar huis gebracht en onderweg samen 'Waterloo' gezongen.....
Maar had gisteren ook nog een au-pair meeting in Oxford. Wat overigens ook gezellig was. Was het wel raar, van de 30 au-pairs waren er 20 van Duits. Dus bijna iedereen was Duits met elkaar aan het praten. Maar ondanks dat was het gezellig en hadden we een gezellig ochtend en middag.
Vandaag waren Hazel en de zus van Hazel met Sofie en ik naar de White Horse geweest en daarna gezellig thee gedronken met scones. En die waren erg lekker. En mocht daarna nog even twee uurtjes werken.

Morgen begint de nieuwe week weer, waarin ik weer van maandag tot en met vrijdag weer mag werken. Nu zul je wel denken hoe ziet er nu z'n werkdag uit.
Ik begin om half 3, dan mag ik de keuken opruimen en de was doen. Om 3 uur komen Katinka en Leila thuis uit school en doen gaan we wat knutselen of tekening of iets anders. En om 5 uur moet het eten klaar staan, wat ik elke dag voor de kinderen mag klaar maken. Daarna is het TV tijd en om zes uur Bath time. Waarna ze om half 7 een verhaaltje krijgen en gaan slapen. En daarna mag ik nog wat opruimen en kan ik gaan. Als de kleine geboren is in Oktober zullen m'n dagen er wel anders uitgaan zien. Maar dat zie we dan wel weer. En in de ochtend ga ik wat sporten en op de woensdag hebben ze me gevraagd om mee te helpen in de crèche op de school.
Maar ik ga nu lekker slapen, want moet morgen weer vroeg op. Ik moet al om 7.15 AM op de sportschool zijn voor m'n introductie.

De groetjes xx

PS. Kaartjes zijn altijd welkom!

mam

ja, een gezin met een meid is natuurlijk anders dan alleen jongens. Ik merk het nu ook!!

Femke

Hoi hoi Meid
Wat fijn voor je dat je het zo goed naar je zin hebt.

Ome Francois

Hoi Marie-Louise

Ondanks dat je in kilometers nu verder weg bent, krijgen we nu meer mee dan dat je in Lierop bent. Hartstikke leuk dat je deze stap gezet hebt en je zult zien dat je na een jaar veel gegroeid bent en geleerd hebt. Dit neemt niemand je meer af. Ik weet zeker dat je dadelijk in de Engelse taal een hele voorsprong hebt ten opzichte van je brothers en wellicht je Daddy. En zoals je nu ziet, er zit weer een maand op. De tijd vliegt om.
Groetjes en een dikke knuffel van ons allen.

Ome François, Stan, Luc, Tijn en Ilonka