We overleven al 1 maand!!!
jaja ik zit hier nu al weer een maand, wat gaat de tijd toch weer snel. Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blogje schreef. En kreeg vanmiddag plots vrij omdat het mooi weer was, dus alle tijd om weer een blogje te schrijven in het zonnetje.
Zoals ik in mn laatste blog had geschreven dat ik ben weze uiten met Simon en vrienden (donderdag 14 sept). De dinsdag erna alweer uitgenodigd om te gaan eten, maar dit keer met de hele family. Ik wist niet wat met overkwam. Maar daarna nog gezellig met z'n tweeen een filmpje gekeken. Later die week nog een keer film gekeken bij Simon, deze keer met John erbij.
Tot nu toe al twee keer de creche mee gedraaid, wat echt super is. Al die lieve kleine kindjes/baby's. Dat is dat gewoon voor anderhalf uur met de baby's spelen voor mij. Ik heb dan namelijk 2 of 3 baby's waarvoor ik dan mag zorgen. En voor de andere kindje lezen of ik of Katryn voor. Maar spelen doen we ook met ze...wat altijd een gezellig boel wordt.
Afgelopen weekend (met papa's verjaardag) naar oxford geweest met Svenja. Daar samen een boot tochtje gemaakt en lekker ijs gegeten. Z'n lekker ijs heb ik nog nooit gehad. Het is lekkerder dan de Hartentroef en de zaak in Mierlo. One scoop is 3 scoops in nederland, het zijn dus grote bollen. Daarna weer lekker naar huis gefietst. En thuis aangekomen nog even wat gebabbeld (Tom geplaagd met z'n vakantie liefde) en toen was het braaitijd.
Zondag lekker even een wandelingentje gemaakt bij de theems en daarna weer even voor een uurtje gewerkt. En gek genoeg was het gisteren weer braaitijd met dit lekkere weer.
Nu vandaag spontaan een dagje vrij gekregen en vanavond ga ik weer iets lekkers nederlands doen. Simon en ik gaan KORFBALLEN @Didcot....... ik zie wel hoe dat het gaat
groetjes en een dikke knuffel
Hee Maria,
wat leuk dat je het daar zo fijn hebt! Begin je nu ook al in het Engels te denken? Enne.....wie is Simon?? ^^
Xx
Hi Claudia,
Helaas begin ik me er al op te betrappen dat ik in het engels aan het denken ben. Maar ook engels tegen mezelf te praten en ook dat ik gewoon niet meer op het nederlandse woord meer kom.
Maar Simon is wel een leuke jongen. Ook vindt JP dat hij typisch engels is...
ik hoop dat het bij jou ook allemaal goed gaat op school
xx
Hoy Marie-Louise .Zo als we zien gaat het daar je goed af!Erg leuk voor je,en voor de hele familie,kunnen we wat mee beleven.Er is daar heel wat te ontdekken voor je en tevens kun je aan je ontwikkeling werken.wat ome Francois schrijft is helemaal waar.Opa licht vanaf vandaag
in het ziekenhuis voor onderzoeken ,we zullen wel zien wat er uit komt!Dikke kus van Oma tot de volgende keer.
jhaa wiesje, vertel ons meer over die Simon ^^ :P hoor steeds wel zijn naam maar verder ook niks :( je maakt ons nieuwschierig :)
@JP hoe zou dat toch komen.... Maar had gisteren wel een super gezellige avond met HEM!!^^
xx
Genieten maar!Zorg toch maar dat je het leuk houdt!
en vooral zonder zorgen, je bent nog jong!
groetjes Oma.
Hi ML, I can see that you have a great time there in Oxford. You are already a real Kindergartennurse! Watch out with too much icecream, although it tastes beter than at home. Greetings also to all the wonderfull guys, like Simon. You are getting really sporty. Please reply to this message in English only. Greetings and good luck.
@ Michiel Savelsbergh
It's true, I'm already a Kindergartennurse espessaly on the wednesday morning. The lovely weather is gone, so no icecream anymore. It's really cold weather, so the heater is finnaly on...
byebye